Grupni Treninzi

Treninzi u grupama za oblikovanje duha i tela

Naši grupni treninzi su pažljivo osmišljeni, kako bi pružili maksimalnu efikasnost. Prilagođeni su grupi i pod stalnim su nadzorom instruktora. Zasnovani su na znanju i iskustvu, što pomaže u motivaciji ljudi i zadovoljstvu vežbanja. Grupni treninzi obuhvataju rad svih mišićnih grupa, u sadržaju kondicionalnog dela treninga i vežbi oblikovanja.

Power Step!

Power Step

Kombinovani trening srednjeg inteziteta koji se sastoji od jednostavnih koreografija stepa uz istovremeno izvođenje vežbi oblikovanja. Dobrom muzikom i kombinacijom pokreta, animiraćete Vaše telo i pretvoriti trening u dobru zabavu.

Ovim treningom možete održati i poboljšati funkcionalne sposobnosti, ojačati muskulaturu, povećati gipkost i snagu. Zahvaljujući različitim nivoima inteziteta uspešno mu se prilagođavaju i početnici i napredniji vežbači.


Get Fit!

Get Fit

Trening koji kombinuje širok spektar funkcionalnih pokreta koji se izvode u određenom vremenskom intervalu. Get fit je trening snage i kondicije, koji Vas na efikasan način dovodi u formu, jača mišićne grupe i sagoreva masti. Trening je prilagođen svim generacijama.


Aqua Aerobik

aqua aerobic

Aqua Aerobik je veseo i zanimljiv trening u vodi, bez opterećenja ligamenata i zglobova. U toku treninga se svi pokreti izvode ispod površine vode, pa se tako otpor vode maksimalno koristi. Pokreće sve grupe mišića i stvoren je za sagorevanje masti. Trening mogu da izvode i neplivači, jer je dubina vode do struka i samim tim nepostoji nikakva opasnost. Nakon ovog treninga osećaćete se bolje nego ikada.


Step Aerobik

Step Aerobik je mnoštvo vežbi koje stimulišu aktivnosti srca i pluća, a sve to uz dobru muziku, koja je osnov za ritmičko izvođenje vežbi (koreografija). Aerobni trening u kome se koristi steper, gde se vežbači penju i silaze, što je i osnovni korak ovog treninga. Razvija funkcionalne sposobnosti, skida suvišne kilograme i pruža dobro druženje.


Pilates

Pilates je skup delotvornih vežbi istezanja, jačanja tela i tehnike disanja. Trening zasnovan na razgibavanju i disanju, ali i snazi, jačanju mišića i izdržljivosti. Efikasan trening za oblikovanje tela i izduživanje mišića, stvara vitko i zategnuto telo, a takođe i poboljšava opšte zdravstveno stanje organizma.


Zumba

Zumba kombinuje najvrelije latino i internacionalne muzičke stilove i forme, sa plesnim pokretima. Specifičan intervalni trening, pretvoren u dobru zabavu, zasnovan je na kombinaciji brzih i sporih ritmova, što ubrzava gubitak kalorija i topljenje masti.


Body Forming

Body Forming je trening kojim se postiže bolja mišićna grupa celog tela. Namenjen je svim generacijama, zanimljiv je i dinamičan, a što je najvažnije daje rezultate.


Yoga

Yoga trenig je zasnovan na razvijanju snage, izdržljivosti i razgibanosti uz istovremeno duboko opuštanje. Konceptualni prikaz pokreta kojim će te popraviti svoj izgled i osloboditi se stresa.


Attack

Attack je trening kojim se postiže bolja mišićna grupa, sa akcentom na stomačne mišiće. Jednostavan i efikasan trening baziran na jačanju i zatezanju stomačnih mišića, kojima je snaga i te kako potrebna. Idealno za svakog.


Comments are closed.